Onze nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief.

Verslag: Reuring Cafe over digitale overheid

reuring cafe digitale overheid

Nederland pilot land. We zijn hier heel goed in het laten bloeien van 1000 bloemen. Maar na afloop van de pilot beginnen we dan weer een nieuwe. Op de hoogste niveau ontbreekt het aan kennis en lef om door te pakken en verantwoordelijkheid te nemen.

Dat was een van de conclusies van het Reuring cafe van de vereniging van overheidsmanagers met gastheer Bas Eenhoorn en debatleider Mark Frequin. Bestuurslid Jan Prins was samen met Arie van BellenRutger van Zuidam en Caroline Kroon uitgenodigd om zijn visie op de digitale overheid te delen.

Voor een uitgebreider verslag kijk op de site van de VOM.

Delen via Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone